logo
RNTV Live

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 28 septembrie – 4 octombrie

teatru_toma (Large)
Mihai Constantinescu

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 28 septembrie – 4 octombrie

Prahovenii sunt invitaţi să umrească  Vrăajitoarele din Salem, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19:00, în sala Teatrului Toma Caragiu. O dramă moralizatoare despre „vânătoarea de vrăjitoare” specifică oricărei epoci. Pornind de la evenimente reale despre un grup de tinere ce se îmbolnavesc subit şi acuză femeile din comunitate de vrăjitorie, spectacolul prezintă mai degrabă o societate cu doctrine politice şi religioase periculoase, decât una subjugată de forţe supranaturale ale răului.

– Piatra din casă, duminică, 4 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Cucoana Zamfira vrea să-şi mărite fiica, dar nu o interesează aşa de mult de sentimentele fetei pe cât îi pasă de zestre şi familii instărite. Tratată ca un obiect de schimb şi o povara in casa, fiica trebuie să lupte pentru dragostea ei.

– Danilă Prepeleac, duminică, 4 octombrie, de la ora 10:30, în curtea Teatrului de Animaţie Imaginario. Lenes şi nechibzuit, eroul ce a încântat copilăria mai multor generaţii se întoarce pentru a aduce zâmbetele pe chipurile copiilor. Danilă Prepeleac pleacă în lume să-şi vaâda perechea de boi şi astfel se înhamă la o nouă aventură. Printre multele sale întâmplări ce aşteaptă să fie descoperite de priviri curioase, se numără şi lupte aprige cu personaje fantastice.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-primar-a-murit-dupa-alegeri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/impact-puternic-intre-doua…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor