logo
RNTV Live

Spectacol total și distracție la Hipodrom! Vizită importantă la cursele de azi!

hipodrom
Oana Stoica

Spectacol total și distracție la Hipodrom

Hipodromul Ploiești a derulat un nou episod de succes în organizarea reuniunilor din acest an! 

Iarăși, sute de ploieșteni au venit să vadă spectacolul. Au fost patru curse de trap și patru de galop și, pentru pofticioși, un festival street food!

Dar, de departe, cea mai importantă noutate este sosirea reprezentanților Loteriei Române! Aceștia s-au declarat impresionați de ceea ce au văzut la Ploiești.

Și, dacă viceprimarul Cristian Ganea a avansat, ca termen de realizare a caselor de pariuri, anul viitor cel mai târziu, reprezentanții Loteriei s-au arătat optimiști că pariurile vor fi implementate chiar în acest an!

La reuniune hipică de astăzi a fost prezent și Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Radu Oprea a discutat, la rândul său, cu reprezentanții Loteriei Naționale. Ministrul a precizat că autoritățile doresc internaționalizarea activității de la Hipodriomul Ploiești!

Imagini de la spectacolul de la Hipodrom și declarațiile lui Cristian Ganea (viceprimar Ploiești), Lucian Rădulescu (director adjunct CSM Ploiești), Radu Oprea (ministrul Mediului de afaceri), dar și ale ploieștenilor veniți la Hipodrom puteți vedea în materialul video de mai jos.

Cea mai importantă cursă a zilei, Premiul Municipiului Ploiești i-a revenit iepei Bomba de Janville, câștigătoare și a premiului de anul trecut!

Lista curselor de trap:

 

GALERIE FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor