Spectacol de stand-up cu Bogdan Mălăele și Victor Băra sus pe terasa Ploiești Shopping City

Spectacol de stand-up
Spectacol de stand-up cu Bogdan Mălăele și Victor Băra sus pe terasa Ploiești Shopping City

Spectacol de stand-up cu Bogdan Mălăele și Victor Băra sus pe terasa Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City invită toți iubitorii de voie bună la un spectacol de stand-up comedy excepțional realizat de Bogdan Mălăele și Victor Băra, duminică, 1 august, sus pe terasa centrului comercial. Glumele, împreună cu băuturile răcoritoare și meniurile speciale ale verii, vor fi servite la înălțime, iar ploieștenii se vor putea încărca cu energia spectacolului live începând cu ora 20:30. O ocazie perfectă pentru a reuni prietenii la o seară de vară ca-n filme, plină de hohote de râs!

cel mai verde complex reziential

Biletele s-au pus în vânzare pe https://bilete.sublime.ro/ și pe https://www.iabilet.ro/. La eveniment, spectatorii vor sta pe scaune distantațe conform reglemetărilor în vigoare.

Reload Sus pe Terasă

În perioada iulie-septembrie, terasa Ploiești Shopping City va fi gazda unei serii de concerte și show-uri de stand-up comedy, pentru asfințituri pline de distracție și Great Times. Terasa ocupă o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos, de zone verzi și fântână arteziană. Spațiul este o adevărată oază urbană  unde te poți încărca cu energie, unde poți face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicoasă și cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/stand-up-comedy-show-cu-malaele-junior-si-victor-bara/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here