logo
RNTV Live

Tanăr de 19 ani lovit de mașină și abandonat. Medicii de la spital au alertat Poliția

ambulanta-accident
Mihai Constantinescu

Tanăr de 19 ani lovit de mașină și abandonat. Medicii de la spital au alertat Poliția.

Totul s-a petrecut ieri. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost victima unui accident rutier pe raza comunei Gherghița.

Din primele cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.00, tânărul de 19 ani, în timp ce se deplasa ca pieton, pe raza comunei Gherghița, la un moment dat ar fi fost acroșat de către un autoturism, care a părăsit locul producerii accidentului.

Polițiștii rutieri au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Gherghița.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor