logo
RNTV Live

Şoselele din Prahova, pline de beţivi care se cred invincibil la volan. Unul dintre ai a distrus maşina pe care o furase

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Prinşi băuţi la volan

Şoselele din Prahova, pline de beţivi care se cred invincibil la volan. Unul dintre ai a distrus maşina pe care o furase.

Alcoolul ia minţile consumatorilor şi dacă mai este combinat şi cu condusul maşinii se poate transforma în tragedie. A înţeles, pe trezie , acest lucru şi un prahovean care a distrus maşina ce tocmai o furase. S-a întâmplat în week-end în comuna Măgureni, când a provocat un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și, într-o curbă, a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un pom.

Acesta nu a suferit vătămări corporale, însă etilotestul a indicat 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a ales şi cu dosar penal atât pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, cât și pentru furtul autovehiculului.

Nu a fost singurul şofer prins băut la volan. În week-end au fost depistate mai multe astfel de cazuri. Este vorba despre cazuri din: Măneciu- 0,46 mg/l,  Scorțeni -0,53 mg/l, dar și în municipiul Ploiești cu 0,93 mg/l și orașului Băicoi 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/impact-mortal-pe-dn1-in-prahova-doua-dube-s-au-rasturnat-un-barbat-a-murit-incarcerat/?fbclid=IwAR26eXebT9vA-qcWe0AVIvuqQ81XO4bW-0Y-zgYwNUe7e1g9_UERIU1_Q0g

Foto cu caracter ilustrativ

sursa IPJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor