logo
RNTV Live

Un șofer beat s-a oprit cu mașina pe mijlocul unei străzi din Băicoi

Urmărire ca-n filme în Brazi. Un tânărA încercat să scape de polițiști
Dumitrescu Vlad

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi, au fost sesizați sâmbătă noapte, în jurul orei 04.30, despre faptul că pe strada Independenței din oraș, pe jumătatea drumului, se află un autoturism oprit, având luminile pornite.

”În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul oprindu-se pe mijlocul parții carosabile întrucât greșise ruta. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Plopeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, indicând valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, a anunțat IPJ Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor