Alegerile locale se apropie cu repeziciune si dat fiind faptul ca anul viitor este marcat de doua runde de alegeri (europarlamentare si prezidentiale), partidele rămân fără timp de a-și alege candidații pentru Primaria Municipiului Ploiesti.

Potrivit zvonurilor din mediul politic, candidatii la această oră discutați de oameni influenți în partide sunt cei din lista de mai jos.

 

[poll id=”2″]

By rnews

8 thoughts on “START VOT! Dăcă în perioada următoare s-ar desfășura alegeri locale, cine ar fi candidatul tău pentru Primăria Ploiești?”
  1. Ce Dumnezeu cauta Donald in lista de raspunsuri? In afara de a sifona bani publici si de a-si turna la institutii oamenii care i-au intins o mana de ajutor, altceva nu stie. Dar, avand o relatie stransa cu Republikanews e de inteles. Ar fi bine sa intre in cursa! Avem ce “discuta” o buna perioada de timp!
    Nu ma astept sa fie publicat comentariul, motivele sunt precizate mai sus, dar sunt sigura ca mesajul va fi citit si de el si de ceilalti prieteni de-ai lui.

      1. Nu vedeti ca in sondaj este independent? A tradat tot ce a putut. Si PDL, siPSD, si PNL, si oameni care i-au fost aproape. Se aude ca ar cocheta cu USR. S-a laudat ca ar urma sa ajunga presedintele USR Ploiesti.

    1. donald constantin este acela care , in calitate de director la sgu , a facilitat falimentarea echipei PETROLUL cerand o chirie astromomica de 15.000 euro pentru fiecare meci disputat acasa de PETROLUL PLOIESTI

  2. Este acea persoana care a pus pe butuci SGU, acea persoana care si-a tradat oamenii care i-au intins o mana (si in 2013 si in 2016), acea persoana care a sifonat bani publici in timpul mandatului de director al SGU, acea persoana care se lauda prin oras ca o sa ajunga primar cu ajutorul serviciilor si multe altele. Daca ar pune Republikanews buton de incarcare documente, o sa punem, pentru a fi publice.

  3. Am inteles acum cine este acest Donald…… dar vedeti ca in sondaje e cam pe primul loc….. din cauza ca este independent….. deci asta este noua arma prin care se spala politicienii…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *