logo
RNTV Live

Atenţie pe unde circulaţi! Poliţiştii avertizează că Prahova este sub avertizare de COD ROŞU de beţie

Atenţie pe unde circulaţi! Poliţiştii avertizează că Prahova este sub avertizare de COD ROŞU de beţie
Mihai Constantinescu

Prahova este sub avertizare de cod roşu de beţie! Până şi un şofer de pe un utilaj de deszăpezire a condus beat

Atenţie pe unde circulaţi! Poliţiştii avertizează că Prahova este sub avertizare de COD ROŞU de beţie.

Nu este zi în care să nu se producă măcar un accident rutier grav. O explicaţie pentru acest adevărat fenomen ar putea fi şi faptul că în judeţul Prahova tot mai mulţi şoferi conduc maşinile deşi sunt sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sunt atât de dese aceste cazuri încât poliţiştii ar putea spune că Prahova este sub avertizare de COD ROŞU de beţie la volan.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/un-sofer-beat-lesinat-la-volan-si-s-rasturnat-cu-masina-cand-si-revenit-omul-facut-un-circ-monstru-s-intamplat-chiar-langa-ploiesti/

În week-end-ul care tocmai a trecut au fost descoperite mai multe cazuri de acest gen.

Sâmbătă, în jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia a oprit, pentru verificări, pe conducătorul unui utilaj de deszăpezire Acesta efectua lucrări de menținere a viabilității părții carosabile pe DN1. A fost testat cu etilotestul şi s-a descoperit că avea o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/povestea-cretului-cel-voinic-si-al-cv-ului-de-aur/

Șoferul, în vârstă de 35 de ani, din Comarnic, a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În timpul efectuării serviciului, au mai depistat conducători auto sub influența alcoolului, peste limita legii penale, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina (0,62 mg/l), cei din Ceptura (0,5 mg/l), cei din Secția Rurală nr. 8 Bălțești (0,63 mg/l), precum și cei din Telega (0,45 mg/l).

Toţi şoferii s-au ales cu dosare penale.

Se poartă mersul fără permis

Tot în week -end poliţiştii au descoperit şi şoferi care conduceau deşi nu aveau permis.O astfel de situaţie a fost depistată la Telega. Bărbatul de 39 de ani prins bâut s-a ales cu dosar penal.

Şi în Ploieşti a fost găsit un astfel de şofer. Sâmbătă, la ora 4 dimineaţa au observat un auto care se deplasează pe strada Mihai Bravu, cu luminile stinse. Au descoperit că la volan se afla un tânăr de 24 de ani, din Breceni, care nu posedă permis de conducere.

Și acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor