Şoferii profesionişti de la TCE Ploieşti reclamă lipsa toaletelor publice. COVID-19 bate la uşă

sursă random prin viaţă

Şoferii profesionişti de la TCE Ploieşti reclamă lipsa toaletelor publice. COVID-19 bate la uşă

Asociaţia Profesională a Transportatorilor APT a transmis o scrisoare deschisă Guvernuuil României, Ministerului Muncii, cât şi către CL Ploieşti, DSP Prahova şi ITM Prahova în care reclamă lipsa toaletelor publice la cap de linie pentru conducătorii mijloacelor de transport în comun. Acolo unde acestea există sunt insalubre. Problema este şi mai gravă în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

Nu este prima dată când este reclamată această problemă.În urmă cu doi ani a mai fost sesizată, însă, fără succes.

“La trei capete de linii sunt amplasate chiar pe trotuar, printre călătorii care aşteaptă mijloacele de transport în comun, toalete ecologice fără lumină, neracordate la apă şi la canalizare, iar la două capete de linii nu sunt asigurate grupuri sanitare. În contextul actualei pandemii lipsa toaletelor reprezintă un risc ridicat de îmbolnăvire pentru conducătorii auto şi vă solicităm cu respect sprijinul pentru rezolvarea acestei situaţii care nu mai suportă amânare”, este precizat în document.

Vezi şi https://republikanews.ro/noi-reguli-pentru-romanimasca-purtata-obligatoriu-in-toate-spatiile-deschise-si-fara-terase-dupa-ora-23-00/?fbclid=IwAR0_RYf8X7qvddArocuL__vHf7iPOI8e5MO2fzkWJ6bEoJiHqHrpaGcIfc4

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here