logo
RNTV Live

Ghiţă Mureşan ajută un ploieştean să-şi vadă pentru ultima dată părinţii. Este în fază terminală de cancer

Ghiţă Mureşan sursă foto Stirile Kanal D
Mihai Constantinescu

Apel umanitar de la Ghiţă Mureşan

Ghiţă Mureşan ajută un ploieştean să-şi vadă pentru ultima dată părinţii. Este în fază terminală de cancer

Un fost coleg de la naţionala României, trece prin clipe groaznice. Originar din Ploieşti,Constantin Palai este bolnav de cancer în fază terminală.

În urmă cu trei ani, fostul sportiv s-a mutat cu familia în SUA. Ghiţă Mureşan l-a ajutat cu adaptarea acolo. Din păcate clipele acestuia sunt acum  numărate şi cea mai mare dorinţă a sa este să se întoarcă în ţară să-şi mai vadă o dată părinţii.

Călătoria nu este una obişnuită. Se impun condiţii speciale şi costuri mari. De aceea Ghiţă Mireşan a lansat un apel umanitar pentru a-şi ajuta colegul.

Mureşan a donat 1.000 de dolari, iar de vineri, când a fost lansată platforma, s-au adunat deja 9.000 de dolari, donaţiile fiind făcute de 153 de persoane într-o singura zi.

”O singură călătorie spre casă”, este intitulata platforma, iar adresa la care se pot face donaţiile este www.gofundme.com/one-last-trip-back-home.

Constantin Palai a jucat şi la echipa naţională a Romaniei, iar la nivel de club a obţinut cea mai mare performanţă cu Asesoft Ploieşti, în 2005 – câstigarea FIBA EuroCup Challenge.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/gestul-unui-prahovence-i-a-oripilat-pe-internauti-ce-a-putut-face-cu-un-catel/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor