logo
RNTV Live

Șoferi periculoși, prinși pe șosele din Prahova înainte a de a fi autorii unor nenorociri

Erika Stoica

Șoferi periculoși, prinși pe șosele din Prahova înainte a de a fi autorii unor nenorociri.

Traficul rutier este locul unde se pot produce erori în urma cărora oameni mor. Frecventă accidentelor rutiere în județul nostru este foarte mare. Este și mai grav cand la un astfel de pericol contribuie indivizi care din capul locului nu ar trebui să se afle la volan.

Spre exempliu ieri., în jurul orei 15.15 polițiștidin cadrul Secției Rurale de Poliție Florești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza comunei Filipeștii de Târg, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comună.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule .

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere/ 

Tot ieri, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență, au oprit, pentru control, pe raza comunei Ceptura, pe DJ 102 N, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comună.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor