logo
RNTV Live

Anunț HIDRO PRAHOVA privind avaria produsă pe o conductă ce aparține societății Exploatare Sistem Zonal Prahova

apa-1457370700
Mihai Constantinescu

 Anunț HIDRO PRAHOVA privind avaria produsă pe o conductă ce aparține societății Exploatare Sistem Zonal Prahova

 

Având în vedere avaria produsă în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2018 pe conducta de oțel Dn 1000 mm din Stația de Tratare Vălenii de Munte – NH Movila Vulpii, ce aparține societății Exploatare Sistem Zonal Prahova, aceasta a sistat alimentarea cu apă a conductei de aducțiune Vălenii de Munte, care alimentează următoarele localități: Vălenii de Munte, Plopeni, Dumbrăvești, Băicoi – cartier Găgeni, Predeal Sărari, Ariceștii Zeletin și Surani.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, asigurându-i că echipele de intervenţie ale societății ESZ Prahova vor face tot posibilul să finalizeze lucrările în cel mai scurt timp. După remedierea avariei de la ESZ Prahova, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel scurt timp, la parametri de calitate corespunzători.

Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor