logo
RNTV Live

Şoferi beţi sau drogaţi, depistaţi pe şoselele din Prahova

drogat la volan oprit în trafic de poliţişti
Mihai Constantinescu

Şoferi beţi sau drogaţi, depistaţi pe şoselele din Prahova. Este realitatea tristă care se regăsesţe în traficul de pe şosele. Aproape că nu este zi de la Dumnezeu în care să nu fie depistaţi, la volan, şoferi beţi sau drogaţi.

Ieri seară, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au organizat o acţiune de control în trafic, tocmai pentru a depista astfel de cazuri. Au oprit pentru control un autoturism, care circula dinspre strada Malu Roșu către Bulevardul  Republicii. Conducătorul autoturismului, în vârstă de 31 de ani, întrucât emana halenă alcoolică. A fost testat cu aparatul alcooltest şi a fost depsitată o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Drogat la volan

La doar câteva yzci de minte distanţă, tot în cadrul aceleiași acțiuni, a fost identificat și un bărbat care conducea drogat. Bărbatul de 21 de ani conducea autoturismul pe șoseaua Vestului din municipiu. În urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat POZITIV la substanțe cu efect psihoactiv.

În cauză s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența substanțelor cu efect psihoactiv

Băut la volan în timpul nopţii

În cursul nopții, în jurul orei 00.40, polițiștii Stațiunii Sinaia au oprit pentru control un autoturism. Circula din direcția Bulevardul Carol I către strada Calea București.

Pentru că mirosea a băutură a fost testat, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital. Aici i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/talharita-in-zona-de-sud-a-ploiestiului/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/romanii-care-se-vaccineaza…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor