logo
RNTV Live

Șofer de 18 ani implicat într-un accident la Albești. O persoană a fost rănită

Urmărire ca-n filme în Brazi. Un tânărA încercat să scape de polițiști
Dumitrescu Vlad

O persoană a fost rănită duminică într-un accident rutier produs pe DN 1B, în zona localității Albești Paleologu.

Potrivit IPJ Prahova, o femeie care voia să treacă strada a fost lovită de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 18 ani. Victima a fost transportată la spital.

”La data de 04 decembrie a.c., în jurul orei 17.30 polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 1B km 24+950 în localitatea Albești Paleologul s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele date s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 18 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1B pe direcția Buzău – Ploiești a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 69 de ani, care în calitate de pieton se afla în traversarea părții carosabile.

Conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii care a fost transportată la spital( posibil rănită ușor).

Traficul rutier este restricționat pe banda nr.1 a sensului de mers către Ploiești pe timpul efectuării cercetării la fața locului.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a anunțat IPJ Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor