logo
RNTV Live

Bătaie cruntă în Campina. O mașină a fost distrusă

bataie2
Mihai Constantinescu

Bătaie cruntă în Campina. O mașină a fost distrusă. S-a întamplat ieri, după amiază, pe strada Teilor. Între 7 bărbați, cu varste cuprinse între 17 și 47 de ani a izbucnit un conflict care s-a transformat în violență fizică . 4 dintre aceștia ar fi fost agresați de ceilalți 3,. Nu a fosy nevoie să fie transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, un tânăr în vârstă de 22 de ani ar fi distrus cu un obiect contondent și geamul portierei unui  autovehiculul.

Oamenii legii au intervenit. Astfel, față de 3 tineri cu vârstele de 21, 22, respectiv 25 de ani, domiciliați în municipiu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor