logo
RNTV Live

Şofer beat şi fără permis, implicat în accident rutier, în Ploieşti

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Şofer beat şi fără permis, implicat în accident rutier, în Ploieşti. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14:00. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați de către polițiștii din cadrul Poliției Transporturi, despre faptul că pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino au oprit, pentru control, un autoturism care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu etilotestul, aparatul a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Şofer beat şi fără permis, reţinut pentru 24 de ore

Mai mult,cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul  în vârstă de 36 de ani, domiciliat în orașul Mizil nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere aspectele constatate,  față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/rapa-comorii-locul-neintinat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor