logo
RNTV Live

Şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!

Un şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!
Mihai Constantinescu

Şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă! Numai că poliţiştii nu s-au încrezut în vorbele sale şi minciuna a fost demontată cât ai clipi.

Descoperirea a fost făcută în timpulş unei acţiuni rutiere desfăşurată cu reprezentanţii RAR. Actiunea de control a avut loc în Ploieşti. Cu această   ocazie au fost verificate 58 de autovehicule și 30 de motociclete. Î urma abaterilor constatate, a fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 20 pentru defecțiuni tehnice. Totodată, au fost retrase și 10 certificate de înmatriculare.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 14.800 de lei.

Şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis

În contextul acțiunii, a fost constatată și o infracțiune:

Concret, polițiștii rutieri, au identificat în parcarea unui centru comercial  din municipiu un autoturism care avea sistemul de evacuare modificat. La volanul autoturismului se afla o femeie, însoțită de un bărbat aflat pe bancheta din dreapta. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, autoturismul aparține bărbatului, iar acesta l-a încredințat femeii, care nu deține permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/festivalul-tineretii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor