logo
RNTV Live

Societatea Hale și Piețe din Ploiești vrea să acceseze un credit în valoare de peste 1,8 milioane de lei/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Societatea Hale și Piețe din Ploiești vrea să acceseze un credit în valoare de peste 1,8 milioane de lei. Pe lista de investiții figurează mai multe proiecte, inclusiv întocmirea documentației în vederea realizării restaurării și consolidării Halelor Centrale.

Societatea Hale și Piețe din Ploiești vrea să acceseze un credit în valoare de peste 1,8 milioane de lei

Proiectul de hotărâre privind accesarea de către SC Hale și Piețe a unui credit bancar în valoare de 1,8 milioane de lei figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, de luni, 31 octombrie. Hale și Piețe propune un plan de investiții cu o valoare de peste 2,6 milioane de lei, din care suma de 817.000 lei ar urma să fie asigurată din surse proprii, diferența urmând să fie acoperită din creditul bancar. Pe lista de investiții figurează întocmirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu pentru Piața Malu Roșu  dar și întocmirea documentațiilor în vederea realizării proiectului de restaurare, reparații instalații și consolidare la clădirea Halelor Centrale.

Tot pe lista de investiții mai figurează instalarea unui sistem de supraveghere  video pentru zona de parcare de la Halele Centrale, lucrări de înlocuire a ușii principale de la Halele Centrale, dar și modernizarea și reparația capitală a grupului sanitar de la Piața Nord. Cea mai mare sumă, de peste un million de lei, ar urma să fie destinată pentru lucrări de verificare, înlocuire instalații termice, electrice și sanitare la clădirea situată pe strada Văleni, nr. 44, clădire achiziționată de SC Hale și Piețe în urmă cu aproape 10 ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor