logo
RNTV Live

Prețul gigacaloriei sare în aer. Ce trebuie să ştie ploieştenii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Prețul gigacaloriei sare în aer. Ce trebuie să ştie ploieştenii

Reprezentanții Consiliului Local Ploiești au fost invitați de primarul Andrei Volosevici, pentru a purta noi discuții pe tema termoficării. Invitația edilului vine în contextul în care prețul avizat de ANRE pentru gigacalorie este de 650 de lei. Cu toate acestea primarul Andrei Volosevici a dat asigurări că populația va plăti, în continuare, 220 de lei/Gcal, municipalitatea continuând să subvenționeze agentul termic.

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a lansat o invitație reprezentanților Consiliului Local Ploiești pentru a participa la o ședință informală în care să fie purtate discuție pe tema tarifului  Gigacaloriei. Edilul a explicat că au apărut o serie de noutăți în domeniu, noul preț avizat de ANRE pentru gigacalorie fiind de 650 de lei. Cu toate acestea, primarul a ținut să puncteze că municipalitatea va acorda subvenție pentru plata agentului termic, iar ploieștenii vor plăti în acest sezon prețul de 220 de lei/gigacalorie.

Totodată, primarul Volosevici a dat asigurări că actualul operator de termoficare din Ploiești are la dispoziție stocuri suficiente de carburant, astfel încât să nu fie întâmpinate sincope în ceea ce privește furnizarea agentului termic.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-s-a-prabusit-de-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor