logo
RNTV Live

Societatea Apa Nova vrea să crească tariful la apă și canal. Vezi cu cât/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Societatea Apa Nova vrea să crească tariful la apă și canal.

Societatea Apa Nova solicită o nouă majorare a tarifului la apă și canal cu aproximativ 10%. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești. Decizia finală privind majorarea tarifului va aparține Consiliului Local.

Apa Nova, societatea care asigura furnizarea apei potabile în Ploiești, a solicitat o nouă majorare a tarifului la apă și canalizare. În prezent, solicitarea operatorului se află în dezbatere publică pentru 30 de zile pe site-ul Primăriei Ploiești

Potrivit directorului RASP Ploiești, Zoia Staicu, majorarea solicitată de Apa Nova este de aproximativ 10%. Operatorul susține că este nevoie de o ajustare a prețului ca urmare a creșterii cheltuielilor din ultima perioadă.

În cazul în care se va aproba majorarea tarifului, pe o listă cu preţurile avizate de ANRSC pentru 45 de operatorii regionali, Ploieştiul rămâne pe ultimul loc. În prezent tariful pe metru cub la apă și canal este de 5,79 lei, iar în cazul în care acesta va fi majorat, ploieștenii vor plăti 6,39 lei .

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor