logo
RNTV Live

ŞOCANT/ Limbaj de manager de spital : ” Îmi vine să vă dau foc, putorilor!”

spital jigniri
rnews

Afirmaţii jignitoare la adresa mai multor cadre medicale, afirmaţii făcute chiar de managerul unităţii spitaliceşti. S-a întâmplat în Bucureşti, mai exact la  Spitalul de Psihiatrie ”Obregia”, unde managerul Monica Boer este acuzată că şi-a înjurat colegii la modul cel mai grosolan cu putinţă.

”Managerul Monica Boer a intrat în birou și ne-a spus că suntem autiste și că îi vine să ne dea foc!”, exemplifică Maria Badea, fost angajat la Resurse Umane. ”Țipă la mine și nu ne scoate din „putori””, depune mărturie și directorul de îngrijiri al spitalului, asistenta Doina Călinescu.

Pe 23 februarie 2017, mai multe cadre medicale au semnat  un memoriu adresat primarului general, Gabriela Firea, împotriva managerului Monica Boer. Doctorii și asistentele, în total 33 de semnatari, acuză ”o atmosferă tensionată”, ”expresii vulgare și necontrolate ale doamnei manager”. Şi vorbesc despre o “demisie în bloc”.

citeste mai multe aici – http://www.tolo.ro/2017/03/22/managerul-spitalului-de-psihiatrie-din-bucuresti-catre-angajati-imi-vine-sa-va-dau-foc-achizitii-la-preturi-triple-printr-o-firma-de-casa/

foto ilustrativă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor