logo
RNTV Live

IMAGINI! Cei mai tineri consilieri ai Ministrului Mediului “au intrat în pâine”

56764451_2329275923791320_5213708474751385600_o
rnews

Copiii sunt cei mai receptivi și cei mai conștiincioși atunci când vine vorba despre protecția mediului înconjurător. Dovada vie sunt cei doi copii din Vatra Dornei care și-au curățat singuri de gunoaie drumul spre școală.

Detalii aici: https://portal.republikanews.ro/la-6-si-9-ani-sunt-deja-consilierii-ministrului-mediului-cine-sunt-copii-care-au-dat-o-lectie-de-civilizatie-unei-intregi-tari/

În urma gestului lor, Ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu le-a promis că vor fi principalii purtători de mesaj în noua campanie de curățenie. Astfel, cei doi inimoși s-au prezentat deja astăzi la “noul loc de muncă”.

Astăzi, noii mei consilieri onorifici, Andrei și Georgian, au intrat în pâine. Au venit de dimineață la Minister pentru a-și prelua atribuțiile, au primit în dar căști de bicicliști și i-au cunoscut pe colegii lor din conducerea Ministerului, în cadrul Ședinței de Colegiu Ministerial. Iar pentru că gestul lor, de a curăța de deșeuri, din proprie inițiativă, strada pe care locuiesc în Vatra Dornei, a inspirat milioane de români, i-am anunțat că vor fi principalii purtători de mesaj în noua noastră campanie de curățenie #șiTUpoți ? a scris Ministrul Mediului pe pagina de facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor