logo
RNTV Live

ȘOC la Petrolul: Bergodi, în vizorul lui Marian Copilu?

900×600-12ae5c5dbcbf3edddefc48cfbdc2ba99
Ștefan Petre

După despărțirea de Sepsi OSK, antrenorul italian Cristiano Bergodi s-a întors temporar în țara de baștină, dar publicația ProSport relatează că tehnicianul în vârstă de 58 de ani este dorit în continuare în Superliga României.

Câștigând Cupe ale României și o Supercupă la Sfântu Gheorghe, Bergodi a scris istorie în fotbalul covăsnean. Totuși, la finalul sezonului, antrenorul se desparte de Sepsi, informația fiind confirmată ulterior de conducerea echipei patronate de Laszlo Dioszegi.

ProSport notează că Marian Copilu ar fi acum interesat să asigure serviciile antrenorului italian la Petrolul!

După victoria cu 1-0 pe „Ion Oblemenco”, contra craiovenilor de la CSU, Bergodi a vorbit despre viitorul echipei și al său:

Am ajuns la opt puncte, cum a vrut patronul. Nu credeam că putem să facem un meci atât de bun. Gestul băieţilor este cea mai mare bucurie. 

Am jucat cum aţi văzut. Şi Farul a jucat. În fotbal, uneori se vorbeşte…nu vreau să spun un cuvânt vulgar, dar se spun multe. (…)

Am jucat 120 de minute trei zile în urmă şi este un lucru extraordinar, dar am unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România. De ce plec? Plec pentru că am nevoie de o provocare. Am simţit că am dat totul. Pot da mai mult, pentru că sunt sigur de munca mea, am încredere în ce fac, dar am nevoie de o altă provocare. Nu m-am certat cu nimeni. Mâine mă duc să mănânc ceva cu patronul şi Hadnagy, apoi plec la Roma. 

M-aș întoarce oricând. De ce nu? Momentan nu am primit o ofertă concretă, dar mă bucur că sunt apreciat aici în România şi vom vedea. Voi accepta cu mare plăcere o altă provocare”.

Sursă: ProSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor