logo
RNTV Live

SJU Ploiești ar putea avea propria instalație de termoficare

image-2020-07-23-24189681-41-spitalul-judetean-ploiesti
Dumitrescu Vlad

Conducerea Consiliului Județean Prahova împreună cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești doresc să achiziționeze cu fonduri europene o instalație de termoficare proprie pentru cea mai mare unitate spitalicească din județ.


Anunțul a fost făcut de Bogdan Nica, directorul SJU Ploiești, acesta precizând că speră ca până la sfârșitul lunii noiembrie, instalația de termoficare să fie operațională.

”Împreună cu conducerea Consiliului Județean Prahova o să încercăm să aplicăm la un proiect european pentru o instalație de termie proprie pentru sediul de la Nord, astfel încât să avem o alternativă în cazul în care apar eventuale fluctuații pe rețea sau alte probleme care pot care privesc încălzirea centralizată. Nu știu dacă vom folosi această instalație permanent, va trebui să vedem care sunt costurile, însă va trebui să avem o instalație backup pentru încălzirea saloanelor și a sălilor de operații pe timp de iarnă. Sper ca până la sfârșitul lunii noiembrie, această instalație să fie funcțională”, ne-a declarat Bogdan Nica, director Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Reamintim faptul că la SJU Ploiești au fost achiziționate cinci boilere termoelectrice de 1000 litri.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost afectat, săptămâna trecută, câteva zile, până la găsirea unor soluții alternative, de oprirea furnizării apei calde în sistem centralizat, la nivelul municipiului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor