logo
RNTV Live

Mirel Rădoi, o nouă provocare!

mirel radoi U-21
Cristian Anghelescu

Mirel Rădoi, o nouă provocare!

De miercuri, Mirel Rădoi este în mod oficial noul manager sportiv al echipei naţionale U-21 a României. Federația Română de Fotbal a făcut anunțul pe site-ul oficial, alături de primele declarații făcute de fostul internațional în noua postură.

Despre noua numire a vorbit și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care și-a exprimat încrederea în fostul fundaș al Stelei și al echipei naționale a României.

Declarațiile lui Rădoi și Burleanu

“Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U-21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică”, a declarat Mirel Rădoi.

“Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U-21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare.Este foarte important pentru tinerii jucători să se formeze sub îndrumarea unui fost internaţional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spiritul lui de învingător”, a spus și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Biografia lui Rădoi

Mirel Rădoi (36 de ani) are 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri, el participând şi la EURO 2008. Ca fotbalist, Rădoi a debutat la Extensiv, apoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009. Ulterior, el a jucat la formaţiile Al-Hilal Riad (Arabia Saudită), între 2009 şi 2011, Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), între anii 2011-2014, Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), în 2014-2015, şi Al-Arabi (Qatar), în 2015. El a antrenat-o și pe Steaua, în prima parte a sezonului 2015-2016.

Naţionala U-21 a României, antrenată de Daniel Isăilă, va juca un meci amical cu selecţionata similară a Angliei, în deplasare, pe 24 martie și cu Wolverhampton U-23, pe 27 martie.

sursa: frf

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor