logo
RNTV Live

Situație alarmantă la Spitalul de Urgență Ploiești. Posturi rămase neocupate după al doilea concurs/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Situație alarmantă la Spitalul de Urgență Ploiești. Posturi rămase neocupate după al doilea concurs

Criză acută de medici la Spitalul de Urgență din Ploiești. este pentru a doua oară când sunt scoase la concurs peste 33 de posturi de medici cardiologi, anesteziști și radiologi. Din pacate, nimeni nu s-a înscris la concurs. Conducerea Spitalului de Urgență a încercat să atragă medici inclusiv oferind decontarea chiriei pentru un an, dar și o  primă de instalare. 

Situație alarmantă la Spitalul de Urgență Ploiești. Posturi rămase neocupate după al doilea concurs

În urmă cu două luni, patru cardiologi au demisionat și au lăsat Spitalul de Urgență din Ploiești cu doar câțiva specialiști care nu mai fac față numărului mare de pacienți și nici gărzilor. Chiar dacă au fost scoase la concurs numai pe acestă secție 10 posturi, candidații lipsesc cu desăvârșire.

Pentru a atrage în special medici tineri, au fost gândite o serie de stimulente. Totul în speranța că se va acoperi deficitul din schema de personal

Spitalul de Urgență din Ploiești a scos la concurs peste 33 de posturi de medici specialiști sau primari. Sunt căutați 10 cardiologi, 16 anesteziști și 7 radiologi.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor