logo
RNTV Live

Atenţie şoferi! Situaţia traficului în Prahova, dar şi în restul ţarii

traficului sursa foto Gandul.info
Mihai Constantinescu

Cum se circulă acum în Prahova şi în restul ţării

Atenţie şoferi! Situaţia traficului în Prahova, dar şi în restul ţarii.

La această oră sunt condiţii de drum umed, la negru pe zona de şes a DN 1, DN 1B şi D, fără precipitaţii.
Pe zona montană fulguială uşoara, DN 1 la negru, DN1A, pe alocuri cu zăpadă frământată( 0-1 cm ) şi trafic scăzut. Se acţionează.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza viscolului şi pentru a permite utilajelor de  deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, au fost închise în judeţul Teleorman DN51A Zimnicea – Turnu Măgurele şi DN51 Zimnicea – Alexandria.

Precizăm că nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gest-bizar-facut-de-un-prahovean-propria-locuinta-membrii-familiei-stare-de-soc/

În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești – Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare: com. Urechești – DN11A – Adjud – DN2 – com. Sascut.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/prahova-sub-cod-portocaliu-de-vreme-extrema-ce-au-decis-autoritatile-locale/

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

***

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Foto cu caretr ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor