logo
RNTV Live

Noi percheziţii în Prahova. Vezi pe cine au căutat oamenii legii

sursă foto Jurnalul Regional
Mihai Constantinescu

Noi percheziţii în Prahova. Vezi pe cine au căutat oamenii legii

Oamenii legii prahoveni au efectuat percheziţii  domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Trei mandate de aducere au fost puse în executare. Cele trei perchezții s-au desfăşurat pe raza localităților Posești și Starchiojd.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare, precum și aparatură electrocasnică, din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza județului, potrivit IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 237.000 de lei.
De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracțională, potrivit sursei citate.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-un-catelus-din-ploiesti-da-o-lectie-de-educatie-rutiera-pietonilor-si-soferilor/?fbclid=IwAR1C8AMwbb1Y6hKIrncu-09iZESrzgwgfIggPmycJar-d50ULzBwY6xr1Q0

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-fotoploiesti-a-plecat-cu-tot-cu-dispozitivul-deblocare-a-rotilor/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor