Situaţia în Prahova în ceea ce priveşte infectările cu noul coronavirus. Numărul morţilor, în creştere

app

Reprezentanţii Prefecturi Prqahova anunaţă că, până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2896 de persoane, dintre care 529 sunt cazuri active, potrivit DSP Prahova. În ultimele 24 de ore, a mai fost raportat un deces (o femeie de79 de ani, care prezenta comorbidități). Numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, a ajuns la 112

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din Prahova, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 27 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în județ, este de 328, dintre care 255 sunt ocupate. 

La spitalul din Câmpina au mai fost detaşaţi doi medici de la Băicoi, iar de la 1 septembrie va fi și un medic de la Florești.

În izolare la domiciliu

În prezent, în izolare la domiciliu sunt 329 de prahoveni, iar alți 2100 se află în carantină, în conformitate cu prevederile Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 16465 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-ploiesti-un-barbat-s-a-dezbracat-in-fata-unei-femei-in-plina-strada-a-incercat-sa-o-atinga/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-un-barbat-a-ramas-neingropat-o-luna-de-zile-pentru-a-se-demonstra-ca-nu-a-murit-de-covid-19/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here