logo
RNTV Live

Singurul cimitir din Ploiești cu locuri de veci disponibile, extins/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Singurul cimitir din Ploiești cu locuri de veci disponibile, extins

Numărul înhumărilor la cimitirul Mihai Bravu a crescut semnificativ în ultima perioadă, pe fondul înmulțirii deceselor cauzate de COVID. În aceste condiții, conducerea Serviciului de Gospodărire Urbană a decis să fie extins din nou singurul cimitir din Ploiești cu locuri de veci disponibile.

Valul patru al pandemiei aduce zilnic noi recorduri negative la nivelul întregii țări și impune o activitate ca pe front nu doar în spitale, ci și în cimitire. Potrivit șefului Serviciu Administrare Cimitir Mihai Bravu, din cauza numărului mare de decese din ultimele zile, s-a luat decizia să fie săpate zece gropi în avans pentru ca activitatea din cimitir să nu aibă de suferit.

În Ploieşti există patru cimitire  pe raza municipiului, Bolovani, Viişoara, Eternitatea şi Mihai Bravu. Cu toate acestea, doar cel din urmă este singurul cimitir din localitate care mai are disponibile locuri de înhumare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/recrutati-de-la-ijj-prahova-de…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor