Sinaia pe pârtie! Weekend-ul schiorilor pe Valea Soarelui

omv

Weekend-ul schiorilor pe Valea Soarelui

Primăria Orașului Sinaia alături de Clubul Sportiv Carpați și Gondola Sinaia organizează în zilele de 23 și 24 martie cea de-a XIII-a ediție a  concursului “Sinaia pe Partie”.
Competiția, devenită o tradiție, este  așteptată cu nerăbdare an de an și se bucură de un mare succes, anul  acesta anunțându-și participarea aproximativ 270 de sinăieni.
“Investițiile pe care le facem în infrastructura domeniul schiabil Sinaia sunt o parte foarte importantă a dezvoltării localității noastre, iar numarul mare de participanți la această competiție ne dovedește faptul că acestea aduc muntele mai aproape de localnici dar și de turisti. De asemenea mă bucură faptul că, an de an, cluburile și școlile din oraș cresc noi generații de tineri iubitori ai schiului, un sport care ne reprezintă” a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia
Pentru clasamentul în timp real accesați :

Date tehnice :

Concursul se va desfășura pe pârtia Valea  Soarelui iar prima probă este cea de slalom special.
Startul va avea loc la ora 9.30 iar numerele de concurs vor fi împărțite de organizatori vineri și sâmbătă la fața  locului de la ora 8.30.
Ordinea de start pe categorii de vârstă : fete / băieți  16 – 20 ani legitimati, 16 – 20 ani, peste 80 ani 71 – 80 ani, 61 – 70  ani, până în 7 ani, 11 – 15 ani legitimati, 11 – 15 ani, 7 – 10 ani, 51 – 60 ani, 41 – 50 ani, 31 – 40 ani, 21 – 30 ani legitimati, 21 – 30 ani.
  La finalul primei probe,  concurenții își vor putea ridica de la sosire ecusonul de participare în proba de slalom uriaș din următoarea zi.  Aceeași ordine de start se menține și pentru proba care se va desfășura a doua zi, pe 24 martie.  Participanții beneficiază de transport gratuit la telegondolă și telescaun pe baza ecusonului de
concurs.
Dacă vremea va fi nefavorabilă în prima zi de concurs, desfășurarea  competiției din Valea Soarelui se va muta pe Pârtia Nouă, rămânând valabile aceleași ore și ordine de start, cu posibile mici întârzieri care vor fi anunțate în timp util participanților.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here