logo
RNTV Live

Sinaia: Începe Festivalul internațional de film de comedie FILM 4 FUN. Program complet

festival film
Mihai Constantinescu

Sinaia: Începe Festivalul internațional de film de comedie FILM 4 FUN. Program complet.

Iubitorii de film au prilej de bucurie. Începe a XIV- a ediție a Festivalului internațional de film de comedie FILM 4 FUN. Programul include proiecții de filme, expoziții concursuri. Nu sunt uitați nici copiii. Pentru ei vor avea loc spectacole deosebite.

Printre invitații speciali ai festivalului amintim pe Carmen Tănase, Nae Caranfil și Gheorghe Visu.

Cei care vor să participe trebuii să știe că evenimentele se vor desfășura în trei locuri diferite. Este vorba despre: Castelul Știrbey, în Parcul “Dimitrie Ghica”, Cinema Carpați si Cazino.

Festivalul debutează în data de 4 august cu expoziția de fotografie și afișe din filme româneşti. Va fi găzduită pe toată durata festivalului și este organizată în foaierul Cazino Sinaia.

La CAZINO SINAIA – SALA TEATRU, începănd cu orele 18:45 va avea loc Gala de deschidere a festivalului, iar de la ora 19:00 începe un spectacol de teatru de comedie. Este vorba despre “Între două nu te plouă”, în regia lui Radu Gabriel, și proiecții inclusiv ale unora dintre scurtmetrajele înscrise în competiția oficială.

Mai jos, vezi programul complet

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor