logo
RNTV Live

VIDEO/ Sinaia Forever, paradis fiscal și al pandemiei COVID

Sinaia Forever 2021
rnews

Paradis fiscal și al pandemiei. Cam așa s-ar traduce în câteva cuvinte modul în care este organizat Festivalul Sinaia Forever.

În condițiile în care Sinaia se află în scenariul roșu, rata de incidență COVID fiind de 3,27 la mia de locuitorii, autoritățile locale nu au luat măsurile necesare pentru ca acest evenimentul să se organizeze în condiții de siguranță.

În materialul video de mai jos veți putea observa cum mulți dintre comercianți, dar și dintre turiști refuză să poarte masca de protecție, în condițiile în care nu puteai arunca un ac de cusut din cauza aglomerației.

Sinaia Forever este anul acesta și un paradis fiscal pentru o parte dintre comercianți. Reporterii Ploiești TV și RepulikaNews au verificat dacă aceștia oferă bonuri fiscale clienților. Ceea ce ne-a surprins este că acest lucru nu prea se întâmplă, iar cei prezenți la eveniment ne-au confirmat faptul că vânzătorii ”uită” să utilizeze casele de marcat. În momentul în care reporterii noștri au solicitat bonul, vânzătoarea a susținut că nu-i merge casa de marcat

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/motociclist-cu-piciorul-amputat/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor