logo
RNTV Live

VIDEO/ Munca unui agricultor prahovean făcută scrum. Pompierii s-au luptat toată noaptea cu flăcările

Daniel Costache

Incendiu la Puchenii Mari

5 autospeciale au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un întreg depozit cu furaje și fân. Incendiul fânarului din comuna Puchenii Mari, sat Pietroșani s-a extins foarte rapid, tinand cot de faptul că in interiorul acestuia au ars 1000 de baloti de fan.

Pagube impresionante

Hrana pentru animale distrusă noaptea trecută în incendiu, nu a fost singura expusă flăcărilor nemiloase. În incendiu au fost cuprinse mai multe utilaje agicole, tractoare și alte agregate.

Potrivit reprezentanțilot ISU, principala cauză a incendiului este un scurtcircut la un utilaj lăsat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat în jurul orei trei dimineața.

După aproape 6 ore de luptă cu flăcările, cei 25 depompieri au reușit să salveze o bună parte din bunurile agricole, bilanțul fiind un acoperiș cu o suprafață totală de 200 mp distrus și cei 1000 de baloți de paie.

VIDEO

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor