logo
RNTV Live

Sinaia, fără apă potabilă din cauza condițiilor meteo extreme

Se alimentarea cu apă potabilă
Mihai Constantinescu

Sinaia, fără apă potabilă din cauza condițiilor meteo extreme

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat oprirea distribuției apei potabile în oraşul Sinaia, începând de astăzi, 23 ianuarie 2023, ora 0.00, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate în ultimele 48 de ore, care au provocat un nivel extrem de ridicat de turbiditate în Staţiile de tratare a apei Oppler şi Valea Dorului.

Vor fi afectaţi abonaţii din zona centrală a oraşului Sinaia, precum şi cei care locuiesc în cartierele Izvor și Platou Izvor.

Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că este obligată să mențină sistarea apei potabile până la scăderea nivelului de turbiditate în staţiile de tratare de unde sunt alimentate zonele afectate din oraş.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi preciezează că reluarea furnizării către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA vizați se va face când apa distribuită va avea parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va reveni cu actualizări, în funcție de evoluția situației.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor