logo
RNTV Live

Decese suspecte ale unor persoane vaccinate cu doze AstraZeneca.Vezi dacă acest vaccin a fost folosit şi în Prahova.

Nou flux pentru vaccinul Johnson & Johnson, la Ploieşti
Mihai Constantinescu

Sunt tensiuni în Europa după ce Italia a raportat mai multe decese suspecte la persoane vaccinate cu doze AstraZeneca. Este vorba despre lotul primit și administrat şi în România, la 77.000 de persoane.

Reprezentanţii DSP Prahova susţin că în judeţul nostru: “nu a fost distribuit și folosit vaccinul de la AstraZeneca supus carantinării acum (nu există doze din lotul ABW 2856)”.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, dr. Valeriu Gheorghiță, a ţinut să-i liniştească pe cei 77.000 de români care s-au vaccinat cu doze AstraZeneca din lotul carantinat în Italia. Medicul le-a transmis să nu intre în panică, “pentru că nu este cazul, potrivit observatornews,ro.

Valeriu Gheorghiţă susţine că frecvenţa “evenimentelor trombotice” – apariţia de cheaguri de sânge – raportate centralizat, la nivel european, nu arată o incidenţă mai crescută decât se întâmplă în mod obişnuit în rândul populaţiei, potrivit sursei citate.

“Deci nu este nevoie la acest moment de o conduită particulară pentru aceste persoane deja vaccinate. Trebuie să nu intrăm în panică. Atunci când apar modificări în starea de sănătate, evident că luăm legătura cu medicul de familie sau cu serviciul de urgenţă, însă nu trebuie să intrăm în panică la acest moment pentru că nu este cazul”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/retinuti-dupa-ce-au-furat-dintr…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-condus-pe-contrasens-ploiesti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-la-raport/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor