logo
RNTV Live

Simulare examene naţionale 2020; Ce decizia a luat Ministerul Educaţiei

Se închid școlile în București! Ce se întâmplă în Prahova
Mihai Constantinescu

Simulare examene naţionale 2020; Ce decizia a luat Ministerul Educaţiei

Toate școlile sunt închise în perioada 11 și 22 martie ca măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu noul virus. Cum simulările examenelor naţionale trebuia să aibă loc în săptămâna 23-27 martie, Ministerul educaţiei ia în calcul măsura amânării lor.

“În momentul în care avem o evoluție a situației epidemiei de coronavirus, atunci vom analiza toate aspectele. La momentul acesta numai Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență poate decide cu privire la măsurile pe care le întreprindem în privința amânării examenelor naționale, deci nu Ministerul Educației poate lua această măsură”, a mai spus Monica Anisie.

 

În privința recuperării cursurilor care se vor pierde în perioada 11-22 martie, când școlile sunt închise, Monica Anisie spune că există posibilitatea ca aceste ore să fie făcute online.

Afterschoolurile private nu pot fi închise, mai spune ministrul Educației, pentru că acestea nu țin de Ministerul Educației.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor