logo
RNTV Live

Simulare BAC 2023: subiectele și baremul la istorie

image-2022-06-14-25619002-41-ziua-examenului
Ștefan Petre

Simularea examenului de Bacalaureat din 2023 a continuat marți cu proba la Istorie, pentru absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a de profil uman.

Ministerul Educației a publicat subiectele și baremele la simularea BAC 2023, la istorie, pentru filiera teoretică, profilul umanist, toate specializările; filiera vocaţională – profilul artistic, toate specializările; profilul sportiv, toate specializările; profilul pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru
activităţi extraşcolare, pedagog şcolar, educator-puericultor; profilul teologic, toate specializările.

SUBIECTE LA ISTORIE LA SIMULARE BAC 2023

BAREM LA ISTORIE LA SIMULTARE BACALAUREAT 2023

Primul dintre subiectele la istorie la simularea BAC 2023 a avut mai multe cerințe pe baza a două texte suport de K Hitchins, Scurta istorie a României, și un fragment din Cartea neagră a comunismului., potrivit Edupedu.

Al treilea dintre subiectele la istorie la simulare BAC 2023 a constat în scrierea unui eseu despre evoluția spațiului românesc în secolele al XIII-lea – al VIII-lea.

Sursă: HotNews

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor