logo
RNTV Live

Luni încep simulările pentru Bacalaureat: modele și reguli

calendar-simulare-BAC_ME-1024×536
Ștefan Petre

Luni, 27 martie, începe sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat 2023. Prima testare pe care o vor susține elevii clasei a XII-a este la Limba și literatura română. Simularea examenului este organizată pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real și optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor liceale, scrie Alba24.ro.

Rezultatele vor fi comunicate liceenilor la data de 6 aprilie.

Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore pentru elevii din clasele terminale de liceu, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simulare Bacalaureat 2023 – modele de subiecte

În 31 ianuarie, în județul Alba, a fost sesiune distinctă de simulare a examenului, doar la Română. Mai jos, subiectele și baremele.

Alte modele de subiecte publicate de Ministerul Educației:

ROMÂNĂ

MATEMATICĂ

ISTORIE

ANATOMIE

BIOLOGIE

FIZICĂ

CHIMIE

INFORMATICĂ

GEOGRAFIE

LOGICĂ

ECONOMIE

FILOSOFIE

SOCIOLOGIE

PSIHOLOGIE

Sursă: Alba24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor