logo
RNTV Live

Siguranţa câmpinenilor, în pericol. Poliţia Câmpina rămâne fără şef

Siguranţa câmpinenilor Nimeni nu vrea să preia comanda Poliţiei Câmpina/ sursa foto campinaph.ro
Mihai Constantinescu

Nimeni nu vrea să preia comanda Poliţiei Câmpina

Siguranţa câmpinenilor, în pericol. În curând Poliţia Câmpina rămâne fără şef. Comandantul Poliției Municipale Câmpina, Cornel Dăncescu, iese la pensie. Postul de conducere a fost scos la concurs de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, dar nu a existat niciun candidat.

Siguranţa câmpinenilor ar putea avea serios de suferit dacă nu se găseşte urgent înlocuitor. Comandantului actual iese la pensie în mai puţin de trei săptămâni. Postul de conducere a fost scos la concurs de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Din păcate nu a existat niciun candidat. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi în cazul postului de adjunct al comandantului.

Din 10 august postul rămâne vacant. Reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova vor numi un șef împuternicit. După această dată se va organiza un nou concurs pentru ocuparea definitivă a postului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cel-mai-neinspirat-hot/

Actualul comandant al Poliției Municipale Câmpina, Cornel Dăncescu a ocupat funcția de șef al Biroului Poliției Rutiere. A fost  adjunct al comandantului (septembrie 2013 – iunie 2016). Apoi a ocupat funcţia de comandant, după pensionarea lui Romeo Văsii.

Pnetru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa telegrama.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor