logo
RNTV Live

Cel mai neinspirat hoţ din Ploieşti. Nu a apucat bine să se bucure de lovitură că…

Cel mai neinspirat hoţ Administratorul unei benzinării, înfuriat la culme de un client/ sursă foto Gazeta de Sud
Mihai Constantinescu

Administratorul unei benzinării, înfuriat la culme de un client

Cel mai neinspirat hoţ din Ploieşti. Nu a apucat bine să se bucure de lovitură că a şi ajuns în mâinile poliţiştilor.

Să încerci să furi de la o benzinărie este ca şi cum ţi-ai da foc singur la valiză. Locul este înţesat de camere de luat vederi, aşa că orice mişcare greşită este taxată la minut, dacă este cazul.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/hoti-de-lemne-calcati-de-mascati-s-intamplat-la-comarnic/

Se pare însă că mai sunt persoane care acţionează din impuls, fără a se gândi foarte bine că planul de a fura nu are nici o şansă de reuşită. Este şi cazul unui ploieştean în vârstă de 43 de ani. Şi-a alimentat autovehiculul cu combustibil și a părăsit benzinăria fără să achite contravaloarea acestuia.

Polițiștii din cadrul Postului Comunal Păulești au efectuat verificări și, în scurt timp, au identificat autovehiculul în cauză, procedând, totodată, la interceptarea și legitimarea persoanelor aflate în acest

Bărbatul a returnat societății comerciale contravaloarea carburantului cu care a alimentat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor