logo
RNTV Live

Și cu asta, basta!

iasi
Cristian Anghelescu

Așa cum apare postat pe site-ul oficial, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a înştiinţat, astăzi, Federaţia Română de Handbal că echipa masculină a clubului nu se va prezenta la meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu LPS Piatra Neamţ!

„Prin prezenta, vă aducem la cunoştinţă că nu ne vom prezenta la meciul contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A masculine, programat în data de 12.11.2016” scrie în adresa trimisă forului conducător al handbalului românesc.

Din raţiuni similare, dar şi de lot, echipa de handbal masculin a clubului nu s-a prezentat nici la partida din etapa a VI-a, de la Iaşi, din data de 22 octombrie, iar de sâmbătă va deveni istorie pentru handbalul românesc…

Ceea ce nu apare scris în postare este data și ora parastasului clubului. La care să vină și să se reculeagă toți cei care l-au omorât cu bună știință! Rușine să vă fie!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor