logo
RNTV Live

SGU, apel către părinți! Este inadmisibil/FOTO

vandalizare-fantana-1
Mihai Constantinescu

SGU, apel către părinți! Este inadmisibil!

Este inadmisibil. Ploieștiul nu duce lipsă de persoane certate cu bunul simț și asta se vede inclusiv in zonele centrale, unde eforturile reprezentanților sociețății, de a menține un oraș frumos, sunt în van pentru unii.

Așa se face că făntânile sunt vandalizate, iar zonele de relaxare, loc unde poti arunca gunoiul după bunul plac.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții SGU fac apel către ploieșteni:

„SGU Ploiești reamintește tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Totodată, societatea noastră solicită părinților minorilor să supravegheze, mult mai atent, comportamentul acestora din urmă, în special în perimetrul esplanadei Casei Sindicatelor, pentru a preveni vandalizarea fântânilor prin aruncarea cu pietre în elementele componente ale acestora.

De asemenea, reamintim faptul că, este interzis scăldatul în lacul din Parcul Regele Mihai I al României și ne adresăm, din nou, părinților/turorilor minorilor în vederea prevenirii incidentelor neplăcute.

La acest capitol, menționăm faptul că, în cursul săptămânii trecute, personalul societății noastre a anunțat reprezentanții Poliției Locale pentru a interveni în acest sens.

În același timp, solicităm tuturor ploieștenilor să nu arunce gunoiul pe zonele verzi, ci în coșurile de gunoi destinate colectării acestor resturi.

☎️ Numere de telefon care pot fi apelate pentru a anunța aspectele care încalcă regulile bunului simț sunt următoarele:
Dispecerat RASP- 0244/984 și Poliția Locală – 0244/954”, se arată în comunicat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor