Prahova:O mamă cu doi copii bolnavi trăiesc într-un loc cu totul izolat, printre porci mistreţi. Bunătatea îi poate salva/ VIDEO

sursă foto Facbook

O mamă cu doi copii bolnavi trăiesc într-un loc cu totul izolat, printre porci mistreţi. Bunătatea îi poate salva.

Fără a avea un drum de acces, izolaţi total de tot şi toate, o familie din Prahova îşi duce zilele printre săltăticiunile pădurilor şi noroaie. Se întâmplă în Cătunul Baicanesti din judeţul Prahova.

Mama de 27 de ani a fost nevoită să renunţe la muncă pentru a putea avea grijă de cei doi copii ai săi grav bolnavi.

Mezinul familie are pungă colostomica și așteaptă o nouă operație. Cum drumul către sat este imposibil, familia are nevoie de o căsuță printre oameni! Urmărește povestea lor în link-ul următor:

https://www.facebook.com/unactdebunatate.ro/videos/835520517000949/

Au mare nevoie de o căsuță printre oameni! Urmărește povestea lor și Ajută și tu acum! https://unactdebunatate.ro/campaigns/o-speranta-pentru-georgiana-si-copilul-ei-bolnav/donate/ Sau direct în contul Asociație Emanuel Un Act de Bunătate RO95RNCB0205161267470001.

Campania de întrajutorare a familiei este practiuc un nou demers al Asociației Emanuel Un Act de Bunătate care obişnuieşte să se implşice în vieţile celor mai puţin norocoşi dintre noia demarat o nouă campanie dedicată celor mai puţin norocoşi.

Vezi şi https://republikanews.ro/nou-centru-de-vaccinare-sinaia/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here