logo
RNTV Live

Sex oral în plină stradă. Imaginile au fost transmise LIVE pe Facebook. „Suge-o mă!”/ VIDEO

sex oral Sex oral în Piaţa Unirii din Oradea/ sursă foto Bihon.ro
rnews

Sex oral în Piaţa Unirii din Oradea

Sex oral în plină stradă. Imaginile au fost transmise LIVE pe Facebook. „Suge-o mă!”, S-a întâmplat aseară în Piaţa Unirii din Oradea unde o tânără a  fost îndemnată de mai multţi bărbaţi să-i facă sex oral unuia dintre ei. Femeiaa fost pur şi simplu umilită.

Totul a fost filmat şi transmis LIVE pe Facebook.

https://youtu.be/bpkUlG7DlFk

De oribila întâmplare a aflat şi poliţia care a demarat procedurile de identificare a celor implicaţi. În această dimineaţă imaginile au fost şterse de pe internet, asta nu-i scuteşte însă să răspundă în faţa legii

”Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au autosesizat după apariția articolului în presă și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a declaratpentru Bihon.ro comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani din Oradea și femeia, în vârstă de 28 de ani din Marghita, ambii implicaţi în actul sexual, au fost identificaţi şi sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

sursa http://www.bihon.ro/sex-oral-in-piata-unirii-suge-o-ma/1914442

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor