logo
RNTV Live

Serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte prin HUB-ul de servicii al MAI, funcțional de astăzi

Modificări importante la obținerea pașaportului temporar!
Erika Stoica

Serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte prin HUB-ul de servicii al MAI, funcțional de astăzi.

Gata cu timpul pierdut pentru depunerea cererilor de pașapoatre. Reprezentanții MAI anunță faptul că, începând de astăzi, românii au la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte. Acesta va permite efectuarea unei programări începând din ziua curentă, valabilă pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit stiri.tvr.ro, noul serviciu online are o interfaţă grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare, şi notificarea prin e-mail.

Pe lângă alte beneficii de ordin tehnic, noua platformă de programare, dezvoltată împreună cu specialiștii Direcției Generale pentru Comunicații și Tehnologia Informației, oferă posibilitatea extinderii pentru alte servicii sau chiar pentru alte structuri MAI.

În prezent, zilnic, se depun, în medie, 6.700 de cereri pentru eliberarea paşaportului, iar timpul mediu de eliberare a documentelor de călătorie a fost de 3-5 zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Portalul de servicii oferă în acest moment posibilitatea de a obține online certificatul de cazier judiciar și alte avize eliberate de minister.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor