logo
RNTV Live

Serviciu înmatriculări şi eliberare permise la Câmpina. Program

inmatriculari-auto-Prahova-450×300
Mihai Constantinescu

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 139/ 16.09.2020 privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, începând cu data de 22 septembrie 2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Prahova, din cadrul Instituției Prefectului, va funcționa un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpina.

Acesta își va avea sediul în incinta Poliției Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 14-16, parter, iar în zilele de marți și joi, se vor desfășura activități specifice, după cum urmează:

– în intervalul orar  9.30-12.00: depunere documente în vederea înmatriculării și transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare și autorizării provizorii a vehiculelor;

– în intervalul orar 12.20-14.30: eliberare dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare si plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație și a plăcilor aferente.

Accesul în incintă se va face pe baza unui bon de ordine, în vederea evitării aglomerației.

Totodată, este necesar ca solicitantul să se prezinte la ghișeu cu dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare.

La ghișeu, se va încasa numerar doar contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare.

Pentru cei care solicită combinații preferențiale ale numărului de înmatriculare, este necesar să verifice în prealabil, disponibilitatea combinației dorite, pe site-ul DRPCIV.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bulevardul-castanilor-imagini…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/zona-telecabinei-si-traseul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/muzeul-rezervatiei-bucegi-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor