logo
RNTV Live

Sergiu Stancu: “O să fie un meci foarte intens!”

VOLEI MASCULIN: UNIVERSITATEA CLUJ - TRICOLORUL LMV PLOIESTI, DI
Cristian Anghelescu

Sergiu Stancu: “O să fie un meci foarte intens!”

Mâine seară, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor “Olimpia” va avea loc meciul dintre Tricolorul LMV Ploiești și SCM “U” Craiova.

Partida contează pentru faza a doua a turului de play-off, etapa a treia.

În primele două etape, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au impus cu 3-0 (25-22, 26-24, 25-20) în fața CSM-ului București, la Ploiești, respectiv 3-0 (25-16, 25-22, 25-23), în dauna CSA Steaua, în Capitală. Și au acumulat maximum de puncte, distanța dintre Steaua, prima clasată, și trupa ploieșteană scăzând la numai un punct.

Echipa municipalității din Craiova, trupa oaspete de mâine, este vice-campioana sezonului trecut. Ea a cedat ambele jocuri cu Tricolorul din această ediție de campionat, 1-3 (23-25, 15-25, 25-23, 22-25), la Ploiești, respectiv 0-3 (24-26, 23-25, 17-25), la Craiova, fără să reușească a câștiga vreun punct.

În schimb, etapa trecută, elevii lui Dănuț Pascu au reușit să se impună cu 3-0 (25-17, 25-21, 25-17) în dauna campioanei în exercițiu, VM Zalău și anunță revirimentul mult așteptat în zona Olteniei.

Partida de mâine va fi arbitrată de bucureștenii Mihai Coman și Cosmin Tudorache. Observatorul disputei va fi Constantin Ispas (București).

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Euforia victoriei cu Steaua din etapa trecută a fost gestionată extrem de lucid, toți componenții lotului fiind conștienți că s-a câștigat doar luptă, nicidecum războiul! Antrenorul Sergiu Stancu a vorbit despre meciul câștigat în Capitală, despre situația medicală a lotului, adversarul de mâine și dorința sa vizavi de prezența spectatorilor la meciurile echipei.

“Victoria din Sala Regimentului de Gardă a fost una însemnată, dar în urma unui meci la fel de important ca oricare altul în această fază a competiției! A doua zi a fost programată o ședință de antrenament, nu a fost loc de nicio petrecere! Și nici nu aveam de ce!

Sunt foarte bucuros că nu avem accidentări și echipa se exprimă la un nivel care mulțumește.

Aș vrea să punctez faptul că trupa din Craiova, adversarul de mâine, este vice-campioana sezonului trecut, o echipă care joacă foarte bine în ultima perioadă! Sunt convins că meciul o să fie unul foarte intens!

Aș vrea să le transmit suporterilor noștri, pe această cale, să vină în număr cât mai mare la sală! Echipa are mare nevoie de ei! Noi jucăm pentru ei și cred că s-a văzut cât de mult contează o tribună plină de suporteri îmbrăcați în galben! Împreună putem fi foarte puternici!” a încheiat tehnicianul Tricolorului.

Meciurile etapei

În afara jocului mai sus prezentat, etapa mai programează alte patru partide, 3 în play-out și una în play-off:

Volei Municipal Zalău – CSM București (play-off) 16:30 (televizat de Digisport)

Explorări Baia Mare – CSU “UV” Timișoara (play-out), ora 18:00

CS Unirea Dej – CS Dinamo București (play-out), ora 18:00

CS “U” Cluj – UKRO Baia Mare (play-out), ora 12:00

Partida Arcada Galați-Steaua București a fost amânată pentru data de 5 aprilie.

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor