logo
RNTV Live

Senatorul Iulian Dumitrescu, despre echipa lui Orban: “Dacă ar fi să ne împărțim în furnicuțe și greieri, aici veți găsi cele mai multe furnicuțe “

IMG-20170617-WA0034
rnews

Senatorul  prahovean, Iulian Dumitrescu, îl susține la șefia PNL pe Ludovic Orban, omul despre care spune că va conduce ” o echipă a învingătorilor”. În discursul pe care l-a ținut în urmă cu puțin timp, parlamentarul liberal  a vorbit despre linia care îi unește pe cei și PNL și despre numitorul comun al partidului și anume performanța politică.

Dumitrescu a avut o exprimare care a stârnit ropote de aplauze. ” Dacă ar fi să ne împărțim în furnicuțe și greieri, aici, în echipa lui Ludovic Orban, veți găsi cele mai multe furnicuțe. Nu trebuie niciodată să ne întrebăm ce poate face partidul pentru noi, ci ce putem noi să facem pentru partid”

 

Același Iulian Dumitrescu a ținut să sublinieze faptul că alături de echipa din care face parte, vor fi câștigate de către PNL atât alegerile prezidențiale din 2019, cât și localele din 2020.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor