logo
RNTV Live

Procurorii DNA au audiat-o pe Roberta Anastase. Ce a spus când a ieşit din sediul DNA

2012_10_09_roberta_anastase_1_rsz
Mihai Constantinescu

Anastase, audiată de DNA

Procurorii DNA au audiat-o pe Roberta Anastase. Ce a spus când a ieşit din sediul DNA.

Fostă şefă al Camerei Deputaților, Roberta Anastas,e s-a prezentat astăzi la sediul DNA pentru audieri, într-un dosar de corupție.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/galerie-foto-obligati-sa-si-riste-viata-noi-reguli-de-circulatie-impuse-pietonilor-ploiesteni/

“Am fost chemată în calitate de martor. Nu vă pot da niciun detaliu fiind anchetă în curs. Nu știu și nu am voie să vă spun pentru că e o anchetă în curs”, a afirmat Roberta Anastase.

“Am fost rugați să nu dăm declarații presei. Nu putem spune despre ce e dosarul și nici de ce a fost audiată”, a intervenit și avocatul său, Bogdan Ionescu, potrivit Antena 3.

Momentan nu se știe de ce s-a dus la audieri, însă în ultima perioadă au apărut în presă informații potrivit cărora Gabriel Sandu a declarat că o parte din banii despre care se discută în dosarul Microsoft ar fi ajuns și la Roberta Anastase, mai notează sursa citată.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor